Olsberg Tipas Plus Compact

Olsberg Tipas Plus Compact
  • Merk: Olsberg
  • Model: Olsberg Tipas Plus Compact
  • Beschikbaarheid: 3 -5 werkdagen
  • 2.877,00
  • Excl. BTW: 2.377,69

Beschikbare opties:

Olsberg Tipas Plus Compact

Deze mooie houtkachel van Olsberg heeft een hoge ruit. De hoge panoramische ruit met het bewezen schone ruit systeem staat garant voor veel gezellige uren met een perfect zicht op het vuur in deze houtkachel. De Olsberg houtkachel is een mooie ranke kachel die hoogte geeft aan uw kamer. Dankzij dit alles is het nog mooier om elke dag weer van de woonkamer te kunnen genieten als oase van rust en ontspanning.

Weinig vermogen

Vindt u het ook zo lastig om een houtkachel te vinden die niet te klein is maar ook niet teveel vermogen heeft? In veel van de huidige huizen is de hoofdverwarming de CV met radiatoren en/of vloerverwarming. De kachel of haard is dan puur voor de gezelligheid en het even snel opwarmen van de kamer. Een hoop kachels vallen dan af, of kunnen niet goed gestookt worden. Met als gevolg dat of de ruit van de kachel steeds smerig is, of dat u de kamer wordt uitgestookt. De Olsberg kachels hebben allemaal een laag nominaal vermogen. Daarom is deze houtkachel de ultieme kachel voor kleinere woningen. Helemaal wanneer deze uitgerust wordt met de OEC.

OEC

Ook op deze Olsberg kachel kan de OEC gemonteerd worden. De perfecte temperatuurbeheersing en afgifte door middel van deze OEC maakt het dat deze kachel ook uitermate goed geschikt is voor de kleinere, goed geïsoleerde woningen.

Draaibaar

Een mooie optie onder de Olsberg kachels is de draaivoet. Door de kachels op deze draaivoet te plaatsen is het mogelijk om de houtkachel 180 graden te draaien! De toch al grote kijkhoek met zicht op het vuur is daarmee nog groter te maken.

Rookgasafvoer
Rookgasafvoer150 mm
Nominaal vermogen
Nominaal vermogen6 Kw
Inzetbaar vermogen
Inzetbaar vermogen2 tot 6 kW
Kleur
KleurZwart
Materiaal mantel
Materiaal mantel Staal
Rendement
Rendement80%
Externe luchttoevoer
Externe luchttoevoerJa
Gewicht
Gewicht130 kg

Tags: Olsberg Tipas Plus Compact

Jacobus 9
De JAcobus 9 is het midden model dat qua vermogen in bijna iedere huiskamer past. Het vermogen kan h..
1.845,00
text_tax 1.524,79

Jacobus 12
De grootste JAcobus houtkachel is uitermate geschikt om grote blokken hout in te verbranden. Met ee..
2.045,00
text_tax 1.690,08

JAnus Pelletkachel
Eind 2014 presenteerden wij de eerste pelletkachel met Nederlands design: de JAnuspellet. Een kachel..
2.795,00
text_tax 2.309,92