Siersmederij - Kwaliteit op maat

Siersmederij Piet Nieuwland is fabrikant van de meest uiteenlopende sierhekwerken en poorten.

Voor een goede siersmid is vrijwel alles uit metaal, naar uw wens, te vervaardigen. Er is keuze uit honderden standaard modellen, of op maat gemaakt, naar de wensen van de klant. Doordat een groot gedeelte van het werk ambachtelijk gebeurt, is onze prijs/kwaliteit verhouding zeer scherp, ongeacht of het een eenvoudig hekwerk is, of een massief gesmede poort.

Natuurlijk voldoen we aan de door ISO gestelde voorwaarden.

Tevens kunnen we bijna alles maken of leveren om een woning of tuin te verfraaien. We maken ook schoorsteen kappen, trapleuningen enz.
Indien gewenst bekijken wij ook op locatie en krijgt u van ons een advies en offerte op maat.

Behalve hekwerken en afrasteringen leveren wij ook nostalgische tuinverlichting, gietijzeren brievenbussen, deurornamenten en diverse ijzeren tuinaccessoires. Alle draai of schuifpoorten zijn te voorzien van elektrische bediening van uit de auto of uw huis.
Gemak dient de mens en bovendien verhoogt het de veiligheid en beschermt u zich zo tegen ongewenste indringers.

Kom kijken en vergelijk, op het gebied van duurzaamheid en garantie komt Siersmederij Piet Nieuwland als beste uit de bus terwijl het prijsniveau, inclusief plaatsing, vergelijkbaar is.

Het enige wat u hoeft te doen is bij ons een aanvraag in te dienen. Simpel toch, u krijgt er nog een bakje koffie bij ook. Topservice!