Cramer RM800

Cramer RM800
  • Merk: Cramer
  • Model: Cramer RM800
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • 999,00
  • Excl. BTW: 825,62

Robotmaaier tot 800 m²

De RM800 is een volledig geautomatiseerde robotmaaier, ontworpen voor kleine tot middelgrote tuinen tot 800 m². Met volledige Bluetooth-connectiviteit via de Cramer Connect-app kunt u eenvoudig maaischema's beheren en de status van de robot volgen, zodat u nooit meer zelf hoeft te maaien. De RM800 is ontworpen met het oog op veiligheid en beschikt over een geïntegreerde tilsensor die de messen automatisch doet stoppen en een botssensor om obstakels te herkennen. 

Cramer RM800 – Volautomatische Robotmaaier

De RM800 is een volledig geautomatiseerde robotmaaier, ontworpen voor kleine tot middelgrote gazons tot 800 m². Cramer robotmaaiers zorgen voor meer vrije tijd, maaien en laden automatisch op, zodat u nooit meer zelf hoeft te maaien. De maaier is compatibel met de Cramer Connect-app, waardoor je volledige controle hebt via je smartphone. Met zoveel geïntegreerde functies biedt het assortiment robotmaaiers van Cramer een uitzonderlijke prijs-kwaliteitverhouding.

Bij het maaiconcept van 'weinig en vaak' werkt de maaier regelmatig en maait hij een zeer kleine hoeveelheid van het gras met vlijmscherpe messen voor een perfect resultaat. Het gemaaide gras valt terug op de bodem en fungeert als natuurlijke meststof. Het resultaat is een groener en gezonder gazon dat er altijd netjes en opgeruimd uitziet en met aanzienlijk minder mos.

De robotmaaier heeft tal van geïntegreerde veiligheidssystemen voor uw gemoedsrust. Met een grote handmatige, gemakkelijk toegankelijke stopknop, til- en kantelsensoren en botssensoren. Al deze veiligheidsvoorzieningen laten de messen  onmiddellijk stoppen om risico’s tijdens het werken in de tuin tot een minimum te beperken.

Tags: Cramer, RM800

Stiga 1126-9143-01 Stiga Mes 24 cm. AutoClip
Stervormig maaimes Autoclip Maaibreedte: 24 cm.Passend op oa:..
36,25
text_tax 29,96